• +32 03 866 23 23
  • info@bodycoating.be

Over ons

Ontdek de symbiose tussen bodycoating & bodyrepair

Bodycoating is het nieuwe IGL Flagship Center van carrosserie BodyRepair. De samenwerking met IGL Coatings is een logisch vervolg in ons verhaal: wij bieden hoge klantenservice aan een hoog kwaliteitsniveau. Bovendien is het milieuvriendelijke gamma van IGL Coatings een perfecte aanvulling op ons label "Duurzaam Repareren" (meer info vind je hier). Wij zijn centraal gelegen langs de A12 in Willebroek en bedienen zo een ruime regio van Antwerpen tot Brussel en van Sint-Niklaas tot Mechelen.

Bodycoating is een detailler. Wij zijn ering gespecialiseerd je auto terug in showroomconditie te brengen door reiniging kleien waxen polieren etc. Bovendien zijn wij getraind én erkend installateur voor IGL Coatings. Bij ons kan u alle producten (EcoShine EcoClean EcoCoat) uit het topgamma van IGL Coatings aankopen en wij behandelen alle wagens met de coating van uw dromen (Poly Quartz Kenzo). Ook als uw lak niet meer in showroomconditie is kunnen wij de toplaag met de fijnste poliertechnieken terug klaarmaken voor de lakverzegeling die u wenst. Bovendien kan u voor de KENZO coating enkel terecht in ons Flagship Center. Heeft u een ongevals- of cosmetische schade dan bent u eveneens aan het juiste adres. Onze specialisten zijn getraind in alle soorten plaatwerk spot & smart repair velg herstelling enzovoort.

Wij bieden diensten én een product van topkwaliteit. We garanderen dan ook tot 4 jaar garantie (op onze Kenzo coating). IGL Coatings maken uw wagen bestand tegen krassen uv-stralen weersinvloeden en uitwerpselen. Bovendien geven ze een keiharde bescherming (tot 10H) met een ongekende zijdeglans. Wil u graag mobiel blijven? Ook dat kunnen we garanderen met ons ruim vervangwagenpark (vraag naar de prijzen)

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ben je beniewd naar onze carrosserie afdeling?

Naast onze detailing activiteiten en onder hetzelfde dak, voeren wij ook alle carrosseriewerken uit. Wij zijn erkend voor alle verzekeringsmaatschappijen en bieden een hoogstaande kwaliteit met kennis van alle merken!